Project Description

NIGHTRIDER

€ 629

Met de NIGHTRIDER fiets je veilig in het donker, dankzij de hoogreflecterende spatborden en stickers op het frame en de voorvork. Je beschikt ook altijd over veilige verlichting zonder batterijen, dankzij de voor- en achterlichten op naafdynamo. Bij stilstand blijft het achterlicht branden dankzij de standlichtfunctie. De 7 versnellingen en aluminium V-brakes maken de NIGHTRIDER snel en wendbaar voor een soepele rit doorheen de stad.

Gewicht

16,3 kg

VIND EEN WINKEL

Arrow shows to the right direction.

UITGELICHT
SPECIFICATIES

UITGELICHT

EEN BESTICKERING DIE GEZIEN MAG WORDEN.

De bestickering van de FLASH is vervaardigd uit 3M Reflectiv materiaal. Het materiaal heeft een unieke werking en helpt het oog objecten waar te nemen in een donkere omgeving, wanneer ze worden verlicht door een externe lichtbron. Zo wordt de FLASH ook ’s nachts een echte eyecatcher.

VEILIG ONDERWEG DANKZIJ DE DUBBELE STANDLICHTFUNCTIE.

Wachten voor een verkeerslicht? Met de verlichting op naafdynamo met standlichtfunctie voor- én achteraan ben je op de FLASH ook zichtbaar in stilstaande positie. De krachtige LED-verlichting, reflecterende banden op dubbelwandige alu-velgen en het AXA veiligheidsslot maken de veiligheidsuitrusting van de FLASH compleet.

SPECIFICATIES

VOORVORK
Vaste, Hi Ten staal
FRAME
FRAME Aluminium 6061
MOTOR
ACCU
VERSNELLING
REMMEN
Aluminium V-brakes
VELGEN
Alu dubbelwandig
SPAKEN
Inox 18/8
VOORLICHT
LED 50Lux op naafdynamo
ACHTERLICHT
LED op naafdynamo, met standlicht
BANDEN
Reflecterend anti-lek
STUUR
Aluminium
STUURPEN
Alu verstelbaar
VERSTELLER
HANDVAT
SLOT
Axa Defender
ZADEL
Selle San Remo Vienna
KLEUR
Mat zwart
FRAMEMATEN
Dames: R48, R52 en R56 Heren: H48, H52 en H56
OPTIONELE
VIND EEN WINKEL

Arrow shows to the right direction.

GERELATEERDE PRODUCTEN

De nieuwe MIDTOWN E is van alle markten thuis. Deze e-bike is een eigenwijze en opvallende verschijning, maar ook een prima metgezel voor de nieuwe mobiliteit. De fiets is uitgerust met het Shimano StepsE5000-systeem en beschikt over een Nexus 7 versnellingsnaaf en krachtige, onderhoudsarme C6000 rollerbrakes.

MIDTOWN E
De COSMO is een stijlvolle strakke fiets voor de stadsbewoner. De 7 versnellingen maken de COSMO snel en wendbaar voor een soepele rit doorheen het verkeer. Het strakke frame, de sobere kleurstelling maken het een modern hebbeding

COSMO