Fietsen GS Mechelen

Een gepassioneerd team, ontstaan in Hombeek bij Mechelen, ontvangt u graag in onze winkel te Zemst (Mechelen). Bij ons kan u terecht voor alles wat met fietsen te maken heeft. Wij helpen u graag verder en geven uitgebreid advies & service. Spring of fiets daarom gerust even binnen en kom ons ruim aanbod zelf even ontdekken.

Mobiele werkplaats

Deze dienst is enkel voor bedrijven die een onderhoudscontract hebben afgesloten. Wij hebben all-in formules om het fietsenpark van uw bedrijf te onderhouden. Neem contact op voor meer informatie.

Ophaaldienst herstellingen

Hebt u geen transportmiddel om de kapotte fiets tot bij ons te brengen. Wij komen de fiets halen en hersteld terugbrengen. Dit alles gebeurd aan democratische prijzen en eventueel met een vervangfiets.

Deze service is enkel van toepassing op fietsen bij ons aangekocht.

Werkplaats

  • De werkplaats is het kloppend hart van onze winkel. Wij herstellen alle soorten fietsen , ook fietsen aangekocht bij andere fietsenwinkels.
  • Voor herstelling elektrische fietsen enkel de fietsen die bij ons zijn aangekocht.
  • Wij herstellen GEEN fietsen aangekocht op het internet , bij supermarkten(Carrefour,Aldi,Makro,Lidl …) , groepsaankopen en andere branche vreemde kanalen(Brico,Auto5,Hubo,Gamma,Het Nieuwsblad…)