Project Description

ADVENTURE T21

€ 525

De ADVENTURE beweegt met gemak over de grenzen vande verschillende segmenten heen. De 21 versnellingen, verende voorvork enkrachtige LED-koplamp, gevoed door een naafdynamo, maken van deze fiets eenechte alleskunner, voor de recreatieve fietser of de commuter.

Gewicht

17,2 kg

VIND EEN WINKEL

Arrow shows to the right direction.

UITGELICHT
SPECIFICATIES

UITGELICHT

DE ADVENTURE VERBINDT DYNAMIEK MET COMFORT.

De ADVENTURE verbindt dynamiek met comfort, zodat je zorgeloos de meest veeleisende landschappen overwint. De 21 versnellingen en de instelbare verende voorvork, maken van de ADVENTURE een comfortabele compagnon voor recreatieve fietstochten. De actieve zithouding wordt ergonomisch ondersteund door een gelzadel.

VEILIG ONDERWEG DANKZIJ DE DUBBELE STANDLICHTFUNCTIE.

Wachten voor een verkeerslicht? Met de verlichting op naafdynamo met standlichtfunctie voor- én achteraan ben je op de ADVENTURE ook zichtbaar in stilstaande positie. De krachtige LED-verlichting, reflecterende banden op dubbelwandige alu-velgen en het AXA veiligheidsslot maken de veiligheidsuitrusting van de ADVENTURE compleet.

SPECIFICATIES

VOORVORK
Instelbaar verende
FRAME
Aluminium 6061
MOTOR
ACCU
VERSNELLING
REMMEN
Aluminium V-brakes
VELGEN
Dubbelwandig aluminium
SPAKEN
Inox 18/8
VOORLICHT
LED 50lux op naafdynamo
ACHTERLICHT
LED op naafdynamo, met standlicht
BANDEN
Reflecterend anti-lek
STUUR
STUURPEN
Aluminium verstelbaar
VERSTELLER
HANDVAT
SLOT
Axa Solid
ZADEL
Selle San Remo varese
KLEUR
FRAMEMATEN
Dames: D48 en D52 Heren: H52, H56 en H60
OPTIONELE
VIND EEN WINKEL

Arrow shows to the right direction.

GERELATEERDE PRODUCTEN

De BULLET is een sportieve roadster waarmee je snel en wendbaar door de stad beweegt. De combinatie van de Shimano Tourney 7 en de robuuste, stoere uitstraling maakt van de BULLET de ideale sportieve stadsfiets. Het strak vormgegeven frame en de contrasterende bestickering maken van deze fiets een echte eye catcher.

BULLET
De HIGHWAY is een sportieve e-bike, uitgerust met dekrachtige Shimano E6100 motor, waarmee je moeiteloos hellingen neemt of snelaccelereert. De hydraulische schijfremmen bieden je veilig en optimaal remcomfort.Het gestroomlijnde frame met volledig glad afgewerkte lasnaden geeft deze fietseen dynamisch en strak uiterlijk.

HIGHWAY