Project Description

Gazelle Paris C7 HMB 400wh 2299

  • Krachtige hydraulische velgremmen
  • Voorvorkvering dempt alle oneffenheden
  • Achterdrager met handig MIK-systeem
  • Bedien de display én houd de handen aan het stuur

Ontdek de Paris C7 HMB

 

Voor de nieuwe Paris C7 HMB hebben de ontwerpers van Gazelle de e-bike teruggebracht tot de essentie: een stijf frame en een soepele motor. Met efficiënte productiemethoden combineerden zij alle noodzakelijke elementen tot een bereikbare Gazelle. Het resultaat is een bijzonder comfortabele fiets met Bosch Active Line middenmotor en lage doorstap. Meer is niet nodig voor duurzaam fietsplezier met de kwaliteit van Gazelle. Zoek je iets anders? Bekijk dan alle elektrische stadsfietsen of alle elektrische fietsen.

 

Verkrijgbaar in 2 kleuren

 

PARIS

Paris

Met de Paris heeft Gazelle de e-bike teruggebracht tot de essentie: een stijf frame met een soepel werkende motor. En dat alles voor een gunstige prijs. Mede dankzij de middenmotor van Bosch en lage doorstap is de Paris een bijzonder comfortabel model. Op en aan deze fiets vind je alles wat je nodig hebt voor duurzaam fietsplezier dat hoort bij de kwaliteit van Gazelle.

GEVEERDE VOORVORK

Geveerde voorvork

Voor maximaal comfort heeft deze fiets een geveerde voorvork. Die komt extra goed van pas op oneffen terrein. De vering filtert de hobbels zo veel mogelijk weg. Je handen en armen krijgen daardoor meer rust, je hebt alle tijd om te genieten. De vering kun je instellen op basis van jouw persoonlijke voorkeur. Wil je even wat minder vering, dan is dat letterlijk in een handomdraai te regelen. Is dat comfortabel of comfortabel?

MIK-DRAGER

MIK-drager

Met behulp van een MIK-drager wordt het een stuk gemakkelijker om onmisbare accessoires op de fiets te bevestigen. Eén klik is voldoende om bijvoorbeeld je tas of mand op de drager vast te zetten. Binnen een handvol tellen is het gepiept. Andersom haal je de accessoires met één beweging weer van je fiets af. Het MIK-systeem is kortom de ideale manier om je fiets compleet te maken.

KOM LANGS IN ONS E-BIKE TESTCENTRUM

Deze e-bike testen?

 

Kom deze e-bike testen in ons E-bike Testcenter in Rumst. Een proefrit en goed advies helpen je met het kiezen van de juiste fiets. In ons E-Bike Testcenter in Rumst staan onze adviseurs voor je klaar, zij helpen je graag.

 

Kom langs of maak een afspraak

Accu & actieradius

Zilver Goud Platina
90 km 115 km 145 km
300 Wh 400 Wh 500 Wh
8,3 Ah 11,1 Ah 13,8 Ah
90 km 115 km 145 km
50 km 65 km 80 km
40 km 50 km 60 km
35 km 45 km 55 km
Incl. bij fietsprijs € 150,00 € 350,00

Bosch Active Line (40Nm)

Met de Bosch Active Line (40 Nm) fiets je moeiteloos door het verkeer. De lage plaatsing geeft de fiets een uitstekende wegligging en wendbaarheid. Deze motor is erg geschikt voor in de stad of in licht glooiend terrein.

Accessoires voorParis C7 HMB

130 jaar kwaliteit

Wij zijn Koninklijke Gazelle en wij maken sinds 1892 kwaliteitsfietsen. 300.000 per jaar. Dit doen wij met focus op innovatie en vol passie.

Lees ons verhaal

Koninklijke Gazelle – Je blijft fietsen

Veelgestelde vragen over de Paris C7 HMB

Specificaties vanParis C7 HMB

Paris C7 HMB

4.7/ 526 reviews

Zadel is beetje te hard…

cornelis nieuwenhuizen

Zadel is beetje te hard en de Remmen maken de wielen smerig. Beter Rollerbrake of schijfremmen. Pedalen zijn plastic en goedkoop heb ik direct vervangen. Het rubber afdekplaatje van het oplaadpunt sluit niet 100% Verder mooie design fiets.

Ik ben echt super blij…

Cecile

Ik ben echt super blij met mijn fietsje. In 10 maanden al bijna 2000 km gefietst! Hij is sterk wat ik sjouw af en toe flink wat mee. En hij fietst heel soepel, zelfs bij tegenwind. Hopelijk nog vele jaren meer fietsplezier!

De fiets voldoet prima

E C van der Ploeg

De fiets voldoet prima

De fiets bevalt goed. Ik…

E C van der Ploeg

De fiets bevalt goed. Ik ga nu met plezier fietsen. Ik ben positief.

Fijne fiets voor woon werk…

Sharon

Fijne fiets voor woon werk vervoer Fietst mooi ligt Makkelijk te bedienen computer

Erg fijne fiets. Besteld bij…

Hageman

Erg fijne fiets. Besteld bij 12gobiking voor een erg scherpe prijs. Bij levering ontbrak het Bosch kapje op de motor, maar deze wordt nog nageleverd. Verder ben ik erg blij met de Gazelle Paris C7 HMB. Na de bezorging heb ik er een bijpassende enkele fietstas bijgekocht + een Axa insteekslot met zadeltas en een telefoonhouder.

geweldige fiets Fiets voor heuvels…

Rob Quint

geweldige fiets Fiets voor heuvels en lange afstanden

Deze fiets is een aanrader…

Wim van Duijvenbode

Deze fiets is een aanrader voor vele mensen. Ik heb hem nu bijna twee jaar en heb er al fijne tochten mee gemaakt. Hij rijdt goed en een prima ondersteuning tijdens het fietsen. Ook de service van de dealer is goed.

Hele fijne fiets. Nu ongeveer…

s ravensbergen

Hele fijne fiets. Nu ongeveer twee jaar in bezit geen storingen of iets van dien aard kunnen ontdekken. Een min puntje is de lichte uitvoering van de spatborden. Op een slecht wegdek trillen die nogal.

Wij, mijn vrouw en ondergetekende,…

s ravensbergen

Wij, mijn vrouw en ondergetekende, hebben de fietsen bijna 2 jaar en wij vinden het probleemloze fietsen. De besturing is eenvoudig en voldoende. Wat ik weten wil is zichtbaar. De elektrische schakelingen zijn gelukkig niet afneembaar, ook niet interessant voor een dief. Ik hoef niet met apparatuur in de zak een kop koffie te drinken. De standaard sloten heb ik uitgebreid met een staal kabel die, om een hek paal of stalling geslagen, in de sloten past. Wij merken dat we veel minder boodschappen doen met de auto wat een flinke brandstofbesparing besparing oplevert. Elektrische Gazelle fietsen vinden wij een aanrader.

#goedbezigfietser

Volg ons op Instagram @gazellebikes & post je eigen mooie Gazelle foto’s met #gazellebikes

undefined. 2 Gazelles & 2 cows

Anderen bekeken ook: