Project Description

  • Geen ketting maar een duurzame riem
  • Krachtige hydraulische schijfremmen
  • Lederen handvatten en gelzadel voor een luxe tintje
  • Geen heuvel te steil voor de krachtige motor

Ontdek de Grenoble C5 HMB

Hij oogt sportief en is comfortabel als je erop rijdt. De Grenoble C5 HMB heeft brede banden en verende onderdelen, zodat je oneffenheden amper voelt. Geluidsarm is hij ook, met dank aan de riemaandrijving die bovendien weinig onderhoud vergt. Glooit de route, dan heb je krachtige ondersteuning. De hydraulische schijfremmen zorgen dat je bij een kruising vlot tot stilstand komt.

Verkrijgbaar in 2 kleuren

 

GEBRUIKSGEMAK

Gebruiksgemak

De Grenoble C5 HMB blinkt uit in gebruiksgemak zo kun je gemakkelijk op- en afstappen door de lage brede doorstap. Verder is de zitpositie gemakkelijk af te stellen door de unieke traploos verstelbare stuurpen. En door de onderhoudsarme riemaandrijving en de speciale e-bike naaf kun je eindeloos blijven fietsen.

ONDERHOUDSARM FIETSPLEZIER

Onderhoudsarm fietsplezier

De riemaandrijving van Gates is hét perfecte alternatief voor een ketting. De techniek heeft amper onderhoud nodig. In tegenstelling tot de ketting hoef je hem bijvoorbeeld niet te smeren. Onderweg is de riem muisstil, dus er is niets wat jouw fietsgenot verstoort. Kortom: met de riem ben je verzekerd van jarenlang fietsplezier.

IN CONTROLE

In controle

Met een Grenoble heb je altijd zelf de controle, dankzij de hydraulische schijfremmen. Daarmee rem je gedoseerd en krachtig onder alle weersomstandigheden. De extra lange remgrepen, zeker in combinatie met de uitstekende grip van de brede banden zorgen voor een nog betere controle van je fiets.

Accu & actieradius

Platina
130 km
500 Wh
13,4
130 km
75 km
60 km
50 km
Incl. bij fietsprijs

Bosch Performance Line (75Nm)

De Bosch Performance Line motor geeft alles wat je fietshart begeert. Vloeiende en krachtige ondersteuning die je nooit in de steek zal laten. Met een enorme koppel van 75 Nm kan je elk terrein aan. Een echte aanrader voor de veeleisende fietser.

Accessoires voorGrenoble C5 HMB

130 jaar kwaliteit

Wij zijn Koninklijke Gazelle en wij maken sinds 1892 kwaliteitsfietsen. 300.000 per jaar. Dit doen wij met focus op innovatie en vol passie.

Lees ons verhaal

Koninklijke Gazelle – Je blijft fietsen

Veelgestelde vragen over de Grenoble C5 HMB

Specificaties vanGrenoble C5 HMB

De specificaties van iedere Gazelle worden met de grootste zorg opgesteld. Toch kan het voorkomen, bijvoorbeeld door schaarste, dat we een onderdeel tussentijds vervangen door een ander, minimaal gelijkwaardig, onderdeel. We hopen daarbij op je begrip.

#goedbezigfietser

Volg ons op Instagram @gazellebikes & post je eigen mooie Gazelle foto’s met #gazellebikes

Anderen bekeken ook: