Project Description

  • Dubbele pootstandaard en stuurslot houden fiets rechtop
  • Enviolo: schakelen zonder te hoeven nadenken
  • Voor- en achterdrager met handig MIK-systeem
  • Middenmotor maakt rit met bepakte fiets een makkie

Ontdek de Bloom C380 HMS

 

Het liefst wil je een elektrische fiets voor het leven, toch? Een stoere familiefiets, waarmee je onder alle omstandigheden moeiteloos en supercomfortabel kunt rijden: alleen, met alle boodschappen en een of twee kinderen. Een fiets waarmee je overal voor de dag kunt komen. Helemaal Gazelle: veilig, elektrisch ondersteund in markant design. Zoek je iets anders? Bekijk dan alle elektrische fietsen voor dames en heren.

 

Verkrijgbaar in 2 kleuren

 

STUURBLOKKERING

Stuurblokkering

Heb je een zware boodschappen- of sporttas en vervoer je die voorop mee? Of wil je je kind veilig en zonder al te veel gedoe in het zitje plaatsen? Zeker op dit soort momenten is de toegevoegde waarde van een stuurblokkering onnoemelijk groot. Dit slot voorkomt namelijk dat het stuur kan omslaan. Rijd je weg, dan haal je het slot er uiteraard af zodat je vrij kunt sturen.

KOM LANGS IN ONS E-BIKE TESTCENTRUM

Deze e-bike testen?

 

Kom deze e-bike testen in ons E-bike Testcenter in Rumst. Een proefrit en goed advies helpen je met het kiezen van de juiste fiets. In ons E-Bike Testcenter in Rumst staan onze adviseurs voor je klaar, zij helpen je graag.

 

Kom langs of maak een afspraak

Accu & actieradius

Goud Diamant
418 Wh 630 Wh
110 km 160 km
11,6 Ah 17,5 Ah
110 km 160 km
65 km 105 km
45 km 75 km
Incl. bij fietsprijs € 400,00

Shimano STEPS E6100 (60 Nm)

De Shimano E6100 motor is een erg veelzijdige motor die je in elk terrein kan gebruiken. Met een koppel van 60 Nm kom je zowel op het vlakke als in de heuvel gemakkelijk vooruit. Daarnaast is deze motor met 2,88 kilo ook nog eens erg licht.

Accessoires voorBloom C380 HMS

130 jaar kwaliteit

Wij zijn Koninklijke Gazelle en wij maken sinds 1892 kwaliteitsfietsen. 300.000 per jaar. Dit doen wij met focus op innovatie en vol passie.

Lees ons verhaal

Koninklijke Gazelle – Je blijft fietsen

Veelgestelde vragen over de Bloom C380 HMS

Specificaties vanBloom C380 HMS

De specificaties van iedere Gazelle worden met de grootste zorg opgesteld. Toch kan het voorkomen, bijvoorbeeld door schaarste, dat we een onderdeel tussentijds vervangen door een ander, minimaal gelijkwaardig, onderdeel. We hopen daarbij op je begrip.

#goedbezigfietser

Volg ons op Instagram @gazellebikes & post je eigen mooie Gazelle foto’s met #gazellebikes

Anderen bekeken ook: