Project Description

 

 

STEP UP

€ 525

Met de STEP-UP fiets je veilig en ergonomisch door de stad. De stadsfiets combineert een hoog comfort met een elegant, klassevol design. De 7 versnellingen maken de STEP-UP snel en wendbaar voor een soepele rit doorheen de stad. De STEP-UP heeft een éxtra lage instap voor een éxtra veilig gevoel.

Gewicht

17,6 kg

VIND EEN WINKEL

Arrow shows to the right direction.

UITGELICHT
SPECIFICATIES

UITGELICHT

EXTRA LAGE INSTAP, EXTRA VEILIG GEVOEL.

De STEP-UP heeft de laagste én ruimste instap in ons assortiment. Het frame volgt vooraan de curve van het wiel, wat zorgt voor een elegante look en een ruime instap. Dit geeft je niet voor niets een veiliger gevoel; de lage, ruime instap zorgt er namelijk voor dat je snel weer met beide benen op de grond staat.

COMFORT TOT IN ELKE COMPONENT.

De comfortuitrusting van de STEP-UP uit zich in elke component. Het comfortzadel en de ergonomische handvaten bieden ondersteuning tijdens de langste ritten, en de reflecterende anti-lek banden zorgen voor extra veiligheid onderweg. Zo fiets je comfortabel en zorgeloos door de stad.

SPECIFICATIES

VOORVORK
FRAME
Aluminium 6061, damesframe met extra diepe en ruime opstap
MOTOR
ACCU
VERSNELLING
REMMEN
V-brakes
VELGEN
Dubbelwandig aluminium
SPAKEN
Inox 18/8
VOORLICHT
LED 50Lux op naafdynamo
ACHTERLICHT
LED op batterijen
BANDEN
Reflecterend anti-lek
STUUR
Aluminium
STUURPEN
Aluminium verstelbaar
VERSTELLER
HANDVAT
SLOT
Axa Defender
ZADEL
Comfort
KLEUR
Mat metallic grijs
FRAMEMATEN
Dames: diepe instap 42cm of 46cm
OPTIONELE
VIND EEN WINKEL

Arrow shows to the right direction.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Deze stijlvolle e-bike is uitgerust met het ShimanoSteps E5000-systeem en beschikt over een Nexus 8 premium versnellingsnaaf en krachtige, onderhoudsarme C6000 rollerbrakes. Zo ben je verzekerd van jarenlang zorgeloos fietsplezier. Het prachtig vormgegeven lage-opstapframe wordt gelast met smooth welding, een techniek die je doorgaans alleen bij premium merken terugvindt.

MERAPI N8
Deze stijlvolle e-bike is uitgerust met het ShimanoSteps E5000-systeem en beschikt over 7 derailleur versnellingen en V-brakes. Zo ben je verzekerd van een lichtlopende fiets aan een lichte prijs! Beter vind je het niet.

PACAYA