Project Description

ADVENTURE T24

€ 699

De FREEWAYbeweegt met gemak over de grenzenvan de verschillende segmenten heen. De 24 versnellingen, verende voorvork enkrachtige LED-koplamp, gevoed door een naafdynamo, maken van deze fiets eenechte alleskunner, voor de recreatieve fietser of de commuter.

Gewicht

17,5 kg

VIND EEN WINKEL

Arrow shows to the right direction.

UITGELICHT
SPECIFICATIES

UITGELICHT

DE FREEWAY VERBINDT DYNAMIEK MET COMFORT.

De FREEWAY verbindt dynamiek met comfort, zodat je zorgeloos de meest veeleisende landschappen overwint. De 24 versnellingen en de instelbare verende voorvork, maken van de FREEWAY een comfortabele compagnon voor recreatieve fietstochten. De actieve zithouding wordt ergonomisch ondersteund door een gelzadel.

VEILIG ONDERWEG DANKZIJ DE DUBBELE STANDLICHTFUNCTIE.

Wachten voor een verkeerslicht? Met de verlichting op naafdynamo met standlichtfunctie voor- én achteraan ben je op de FREEWAY ook zichtbaar in stilstaande positie. De krachtige LED-verlichting, reflecterende banden op dubbelwandige alu-velgen en het AXA veiligheidsslot maken de veiligheidsuitrusting van de FREEWAY compleet.

SPECIFICATIES

VOORVORK
Instelbaar verende
FRAME
Aluminium 6061
MOTOR
ACCU
VERSNELLING
REMMEN
Shimano V-brakes
VELGEN
Dubbelwandig aluminium
SPAKEN
VOORLICHT
Krachtige 35Lux LED op naafdynamo, met standlicht
ACHTERLICHT
Automatisch LED op naafdynamo, met standlicht
BANDEN
Reflecterend Keratek anti-lek
STUUR
Aluminium
STUURPEN
Aluminium verstelbaar
VERSTELLER
Shimano EZ Fire Plus
HANDVAT
Ergonomisch double density
SLOT
Axa Defender
ZADEL
Selle San Remo Varese gel
KLEUR
FRAMEMATEN
Dames: D48, D52 en D56 Heren: H48, H52, H56 en H60
OPTIONELE
VIND EEN WINKEL

Arrow shows to the right direction.

GERELATEERDE PRODUCTEN

De BULLET is een sportieve roadster waarmee je snel en wendbaar door de stad beweegt. De combinatie van de Shimano Tourney 7 en de robuuste, stoere uitstraling maakt van de BULLET de ideale sportieve stadsfiets. Het strak vormgegeven frame en de contrasterende bestickering maken van deze fiets een echte eye catcher.

BULLET T7
De HIGHWAY is een sportieve e-bike, uitgerust met dekrachtige Shimano E6100 motor, waarmee je moeiteloos hellingen neemt of snelaccelereert. De hydraulische schijfremmen bieden je veilig en optimaal remcomfort.Het gestroomlijnde frame met volledig glad afgewerkte lasnaden geeft deze fietseen dynamisch en strak uiterlijk.

HIGHWAY